ingilizce kelime/cümle/gramer

Thursday, December 07, 2006

AB ve AKP

Almanya, resmen, Aleviliğe AYRI BİR DİNİ İNANÇ SİSTEMİ muamelesi yapmaya başladı
Manheim kenti ve civarındaki 12 okulda Türk çocukları Sünni ve Alevi olarak ikiye ayrılıyor artık. Bir öğrenci din derslerinde, Sünni veya Alevi sınıflarından birinde okumak zorunda bırakılıyor.
[Bu haber şu anlama geliyor: Yakında Türkiyeyi IRAK yapmak istiyorlar]

Erdoğan: AB için B ve C planlarımız olacak
'Şüphesiz ki B ve C planımız olacaktır. Ama bunlar, 11 Aralık ve 14-15 Aralık tarihlerinde atılacak adımları görmeden söylenecek şeyler değil. AB yolunda öyle gidişimizi durdurmak gibi bir anlayışın içinde değiliz.'
[Olmasaydı şaşardım. Nede olsa satmak için bir yönetm yoktur. Çoook çeşitli yollarımız olacak. Ama onur, gurur, haysiyet gibi kavramları almamış insanlar olunca bu kadar kolay söylenebilir. ]

Irak'taki yenilgiyi itiraf etmeyen bir Bush kaldı
ABD'nin yeni Savunma Bakanı Robert Gates'in 'Irak'ta savaşı kazanamadık' sözlerinin ardından, Bush'un en yakın müttefiki İngiltere Başbakanı Tony Blair de savaşın kazanılamadığını dolaylı olarak itiraf etti.
[... Şu ana kadar 600.000 IRAKLI İNSAN öldü ...]

Dizideki ahlaksız teklif ilkokulda gerçek oldu
İlköğretim Okulu 5'inci sınıfındaki bir öğrencinin başka sınıftaki bir kız öğrenciye bir TV dizisindeki 'Bir gece için 300 bin dolar' önerisine benzer ahlaksız teklifi yapması ortalığı karıştırdı.
[Bu da AMERİKA olma yolunda giden ülkemiz için MÜJDE.. Değersiz, Kimliksiz Milli Eğitim BAKANINA DUYRULUR...]


0 Comments:

Post a Comment

<< Home